Eerstvolgende repetitie is op zondag 26 september om 10:00 in Heidsjer Tref.

berichten over het harmonieorkest kunnen hier geplaatst worden
#454 door Ralph Hamers
Do Nov 21, 2019 6:30 pm
Beste leden, familie en Harmonievrienden,

Hierbij nodigen wij u van harte uit om deel te nemen aan onze Sjpek Amuse (amuse tocht) die zal worden gelopen op zaterdag 14 december 2019.

Het programma is als volgt:
17.00 uur Start op Plein 31
Hier ontvangt u de te lopen route.
19.00 uur Alle groepen zijn binnen op het Schutterij Lokaal aan het Wauwelpad.
Hier hebben we een afsluiting in kerststijl met bekendmaking van de winnaars van de tocht.
21.00 uur Einde van het programma.

Opgeven kan ook als groep met als kanttekening dat wij afhankelijk van het aantal aanmeldingen groepen samenvoegen dan wel aanvullen. Introducees zijn welkom. Verdere informatie over de vertrektijden volgt na aanmelding.

Leden, familie en vrienden die niet deelnemen aan de Sjpek Amuse zijn vanaf 19.00 uur van harte welkom bij het Schutterij Lokaal van St. Sebastianus aan het Wauwelpad. Hier zullen we de avond samen beleven in kerstsfeer onder genot van een hapje en een drankje.*

In verband met de voorbereiding van deze activiteit vragen wij iedereen vriendelijk om zich middels onderstaand strookje in te schrijven VOOR 1 DECEMBER. Dit mag per E-mail aan: igiesen@live.nl, telefonisch via bovenstaand nummer of afgeven tijdens de repetitie bij Ingrid Giesen.

Als tegemoetkoming in de kosten vragen wij een kleine bijdrage van iedere deelnemer aan de Sjpek Amuse van € 6,00, voor kinderen tot 12 jaar € 3,00 en € 3,00 voor volwassenen die niet meelopen maar wel naar de Schutterij Locatie komen. Deze bijdrage contant bij aanmelding overhandigen aan Ingrid Giesen of overmaken op rekeningnr. NL20RABO0148406009 o.v.v. Sjpek Amuse met opgave van het aantal deelnemers.

Op de avond zal wederom een verloting plaatsvinden waarvan de opbrengst geheel ten goede komt aan de financiering van de amuse tocht.

Het Bestuur
Bijlagen
Aanmeldingsformulier Sjpek amusetocht
(1.24 MiB) 443 keer gedownload

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast