informatie over evenementen van onze vereniging.
#629 door Ralph Hamers
Za Okt 08, 2022 2:11 am
Os Krismes flyer (3).jpg
Flyer Os Krismes
Het is zaterdag 17 december, precies een week voor kerst.
De wind waait stevig, sneeuwvlokken dwarrelen uit de lucht naar beneden en bedekken Spekholzerheide langzaam met een laagje wit. Jong en oud vervolgt gezellig pratend hun weg naar de St. Martinus kerk en laat al (knisperend?) voetafdrukken achter in de gevallen sneeuw.
In de verte klinken kerkklokken, maar ook een orkest en een koor dat samen het bekende ‘White Christmas’ ten gehore brengt.
Het licht dat uit de grote glas in lood van de kerk schijnt verlicht het Pastor Knubbenplein. Een plein dat vernoemd is naar een man wiens leven in dienst stond van de kerk maar vooral van de medemens. Iemand die stond voor liefde, warmte, gezelligheid en voor het belang van samen zijn.
Precies dat is wat wij willen uitdragen met Ós Krismes. Een eerste ode aan Pastor Bert Knubben, die hopelijk jaarlijks door verschillende verenigingen verder zal worden gedragen.

Een muzikaal feest waarbij zowel jong als oud zal worden verrast door mooie melodische kerststukken maar ook door de bekendste kersthits (lees; meezingers! :) ) waarbij het koor en verschillende solisten een hoofdrol zullen spelen.

Vieren jullie samen met ons kerst?

Kaarten zijn vanaf vandaag verkrijgbaar bij @Spekhof Optiek, @Kapper Armati en @Heidsjer Tref
Advertentie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast