We mogen weer repeteren:

Zondag 20 juni is de volgende repetitie
informatie over evenementen van onze vereniging.
#550 door Ralph Hamers
Zo Mar 14, 2021 6:28 pm
‘De grote online-quiz’

Iedere zondagochtend samen muziek maken, gezellig in het café bijkletsen, de verschillende uitvoeringen en concerten waarbij familie en vrienden ons aan komen moedigen……..het zit er momenteel helaas niet in……..maar dat we elkaar ‘in het echt’ niet kunnen zien betekent niet dat we er online geen feestje van kunnen maken!
Daarom bedachten we; de grote online-quiz en dagen we alle harmonie-leden en hun familieleden/huishouden uit om deel te nemen aan deze gezellige avond op 20 maart om 19.30

Wat is ‘de grote online-quiz’?
- Een gezellige quiz-avond (op afstand, via de computer) voor alle harmonie-leden (en familieleden/huishouden).
- Een quiz met verschillende categorieën zoals muziek, sport, cultuur, dieren, planten etc. (voor ieder wat wils, maar voornamelijk in het teken van muziek en gezelligheid )

Wat heb je nodig om deel te kunnen nemen aan de quiz?
- Eén computer met een (werkende) camera en microfoon
- Eén tweede telefoon, Ipad, Tablet of computer met internetverbinding
- Algemene kennis en goede zin !


Hoe werkt het?
- Je krijgt van ons, voorafgaand aan de quiz-avond, een mailtje met daarin een link naar de online-bijeenkomst (Skype). Op 20 maart om 19.30 klik je op de link in deze mail.
- Tijdens deze online-bijeenkomst (waarbij alle harmonie-leden elkaar kunnen zien) zal een van de quiz-masters zijn scherm delen. Op het scherm staat hoe je op je telefoon in kunt loggen op het programma Kahoot. Dit is een quiz-programma.
- Na het inloggen op Kahoot verschijnen op je computerscherm telkens verschillende quizvragen. Deze quizvragen kun je beantwoorden d.m.v. je telefoon.

Is de uitleg toch nog onduidelijk of heb je een beetje hulp nodig? Open dan het documentje met de uitgebreide handleiding! (zie bijlagen mail).
Bijlagen
Uitgebreide handleiding
(1.18 MiB) 113 keer gedownload
Beknopte handleiding
(230.59 KiB) 110 keer gedownload

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast