Eerst volgende repetitie is zondag 5 februari om 10:00.

#630 door Ralph Hamers
Di Okt 11, 2022 3:33 pm
Fotoreportage najaarsconcert
(8.57 MiB) 125 keer gedownload
Zondag 9 oktober was het dan eindelijk zo ver; 'David meets Caecilia' in de St. Martinus Kerk in Spekholzerheide.

Mannenkoor David opende dit concert, o.l.v. dirigent Charles Steffann en op piano begeleid door Pavlina Heckmanns, met een aantal indrukwekkende stukken zoals bijvoorbeeld 'The Long Day Closes' van Sir Arthur Seymour Sullivan maar ook het bekende 'You'll Never Walk Alone', dat we kennen van o.a. Frank Sinatra, Louis Armstrong en natuurlijk 'onze' Lee Towers.
Het koor vervolgde het eerste deel van het concert met een aantal koorwerken, zoals 'Aria O Isis und Osiris' en 'Dwenadzad Rasboinikov' waarin solist Bér Schellings de hoofdrol speelde.

Hierna waren onze muzikanten aan de beurt en speelden zij o.a. 'Concerto d'Amore' (Jacob de Haan), waarin verschillende muziekstijlen zoals pop, jazz en swing aan bod komen en 'De Zee' (Trijntje Oosterhuis) met soliste Kirsty van der Ven.

Een gezamenlijk concert is natuurlijk niet compleet zonder een aantal werken samen te hebben uitgevoerd, en dat deden we!
Feestelijk sloten Mannenkoor David en Koninklijke Harmonie St. Caecilia het concert af met werken zoals Dem Land Tirol en My Dear Country.


Ons concert gemist maar toch benieuwd naar de opnames? Luister dan via: https://www.mannenkoordavid.nl


Fotoreportage najaarsconcert
(8.57 MiB) 125 keer gedownload

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 2 gasten