informatie over concerten en activiteiten van verenigingen uit de regio
#409 door Ralph Hamers
Vr Mar 15, 2019 11:51 am
Lenteconcert harmonie St.Caecilia Eygelshoven

The 70's in Concert

De lente begint langzaam aan te kriebelen, maar zal pas echt doorbreken op zaterdag 30 maart om 20.00 uur. Dan pakt harmonie St.-Caecilia namelijk groots uit met een voorjaarsconcert dat U terugvoert naar de jaren '70. Met bekende, vrolijke hits uit die jaren, uitgevoerd door het harmonie-orkest in Big Band formatie onder leiding van dirigente Dian Drugmand. Het orkest wordt voor deze gelegenheid versterkt met een combo bestaande uit slagwerk, gitaar en zang. Voor deze muzikale reis in de tijd is het Socio Project sfeervol ingericht als discotheek, inclusief een verlichte dansvloer, gekleurd neonlicht en spiegelballen.

The 70's in Concert wordt een themaconcert dat muziek biedt voor jong en oud; mensen die de jaren zeventig hebben meegemaakt zal deze muziek als sentiment in de oren klinken. Jongeren genieten tegenwoordig via kanalen als Spotify van deze muziek uit vervlogen tijden of leggen zelfs weer verzamelingen van deze muziek op vinyl LP's aan. Na afloop van het concert staat onze DJ garant voor een voortzetting van de avond in de sfeer van de zeventiger jaren. Dat kunnen we Wim Frijns, voormalig eigenaar en DJ van La Diligence in Heerlen zonder meer toevertrouwen.

De toegangskaarten voor dit fantastische evenement zijn verkrijgbaar bij Benly, Bistro Socio en Chocolaterie Bruns en kosten à € 5,00.
Wij nodigen u beleefd uit dit concert bij te wonen en hopen van harte u te mogen begroeten.

Namens het bestuur van Harmonie St.-Caecilia Eygelshoven,
Cor Sonnemans
Secretaris
Advertentie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 0 gasten