Helaas zijn ook onze harmonierepetities voorlopig opgeschort 
Klik hier voor meer info
Babbelbox
#526 door Ralph Hamers
Zo Nov 01, 2020 6:16 pm
Beste vereniging,

Het is bijna zover: op 2 november om 19.00 uur heten wij u online welkom op de herinneringsbijeenkomst ‘Samen Herinneren' van Monuta.

De uitzending is pas beschikbaar voor afspelen op 2 november a.s. vanaf 19.00 uur. Voor die tijd vindt u op de pagina achter de link een melding of ziet u een stilstaand beeld met een klok die aftelt naar de uitzenddatum.

https://www.monuta.nl/node/61190/

Het programma
Het programma start om 19.00 uur. We heten u eerst online welkom in een van de Monuta-vestigingen in uw regio. Daarna blikken we kort terug op de fietstocht van Leontien van Moorsel. Zij heeft in de afgelopen dagen meer dan 1.000 kilometer door 12 provincies gefietst om namen van en verhalen over overleden dierbaren op te halen. Ook kunt u kijken en luisteren naar een exclusief optreden van Trijntje Oosterhuis. Anita Witzier zal de namen van alle dierbaren die we zo moeten missen voorlezen. We sluiten af met een lichtshow vanaf de Veluwe.

Samen Herinneren
Door de coronamaatregelen ontmoeten we elkaar noodgedwongen steeds vaker online. Dat voelt minder dichtbij dan we misschien zouden willen. Toch kunt u ook een online samenzijn warm en bijzonder maken. Voorafgaand aan de herdenking kunt u bijvoorbeeld de lichten in uw huiskamer dimmen en kaarsjes aansteken of een Nagedachte-nisje inrichten met spullen die u aan uw dierbare doen denken.

Vragen?
Heeft u vragen over deze bijeenkomst of over de link, mail deze dan naar samenherinneren@monuta.nl.

Wij zullen er alles aan doen om van ‘Samen Herinneren’ een sfeervolle en bijzondere avond te maken.

Met vriendelijke groet,
Monuta in Kerkrade


https://www.monuta.nl/node/61190/
Advertentie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast