Allemaal een fijne vakantie gewenst!  
1e repetitie na de vakantie is op 25 augustus om 10:00 in Heidsjer Tref.

Impressie van ons Wijkconcert
 

informatie over concerten en activiteiten van verenigingen uit de regio
#397 door Ralph Hamers
Ma Jan 14, 2019 4:32 pm
Vasteloavendszietsoeng Sjtaater Tröate 2019

Op vrijdag 8 februari vindt in 't Sjtaater Hoes de 36e Zietsoeng mit Prinse Proklamatsiejoeën van “de Sjtaater Tröate” plaats.
Aan deze avond verlenen weer tal van artiesten hun medewerking. Zanggroep “de Reënboagkloeb”, buuttereedner “Hub Stassen”, zanger “Danny Pouwels” en de muzikale groep “Palaver” zullen een afwisselend en avondvullend programma brengen.

Er zal helaas afscheid genomen moeten worden van Prins Hein I (Braakman). Maar niet veel later zal de proclamatie van de nieuwe hoogheid plaats vinden. Nadat deze is voorzien van de bijbehorende eretekens, en hij diverse mensen heeft gedecoreerd, zullen tussen de optredens door diverse verenigingen hun opwachting maken om hem te feliciteren.
Present zijn ‘d'r Ouwe Voesbalsjong, d'r Kirchröadsjer Vasteloavends Verain, en d'r Vasteloavends Verain Kirchroa-West.

De zietsoeng wordt op traditionele wijze afgesloten met de prinsendans, waarna iedereen weer van harte uitgenodigd is om tot in de kleine uurtjes mee te vieren onder het genot van de muzikale klanken verzorgd door “Marvin Entertainment”.

De entree voor deze spetterende avond is € 13,50 en kaarten zijn zoals gebruikelijk verkrijgbaar bij onze leden, cafetaria Gertico en het Sjtaater Hoes.

Zaterdag 16 februari is er in het Sjtaater Hoes vanaf 20.00 uur een gezellig carnavalssoiree wat voor iedereen toegankelijk is. Daar zal de nieuwe prins zijn foto toevoegen aan de prinsengalerij.
Ook de Orde van d’r Sjtaat zal dan uitgereikt worden. Voor 2018 is de keus gevallen op Ine in de Braekt die veel betekent voor de gemeenschap in Terwinselen.
Ook zal onze voorzitter Ton Driessen gehuldigd worden ivm zijn 11-jarig lidmaatschap.
Daarna is er gelegenheid is om de nieuwe Prins, Ordedrager en jubilaris te feliciteren.

Alle informatie is ook terug te vinden op de website http://www.sjtaatertroate.nl en de facebook pagina.
De Sjtaater Tröate nodigen U van harte uit om deze activiteiten bij te wonen!
Bijlagen
Sjtaater Tröate.PNG
Sjtaater Tröate

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast