Zondag 16 december Kerstviering in Heidsjer Tref
Heilige mis in St. Martinuskerk om 11:15

informatie over concerten en activiteiten van verenigingen uit de regio
#388 door Ralph Hamers
Ma Dec 03, 2018 12:19 pm
Beste allemaal,

Op zaterdag 22 december verzorgt Koninklijke Harmonie Sint Philomena Chevremont, Kerkrade een Wintergalaconcert. Normaliter vindt dit concert in de kasteelhoeve van Erenstein plaats. Dit jaar heeft men het echter groter aangepakt en wijkt men uit naar de Aula Major van Rolduc. Aan dit concert werkt namelijk Vocaal totaal mee en dit koor met solisten acteert op de bühne. Het publiek wacht prachtige fragmenten uit beroemde opera’s van Verdi, Mascagni, Puccini, Rossini en Strauss en verder krijgen ook Dvorak en Gershwin de aandacht.

Uiteraard wordt er zo vlak voor kerstmis ook aandacht aan het kerstrepertoire besteed.

Het koor en de solisten, worden begeleid door de Chevremontse harmonie onder leiding van Jos Kuipers.
Zanginstituut Vocaal totaal uit Merkelbeek timmert reeds meer dan 30 jaar aan de weg. Projectmatig worden de vocalisten van het zanginstituut door hun zangcoach Annemie Vallino-Ravetta gebundeld in een koor. Door jarenlange scholing staan de zangers en zangeressen, die uit heel Zuid Limburg komen, garant voor kwaliteit. Hierdoor zijn ze steeds meer een graag geziene gast bij concerten in de regio en ver daarbuiten. De groep zingt en acteert met passie, in bij de muziek passende kleding en decor, en raakt het publiek in de ziel. Uit deze gelederen komen ook de solisten van dit concert voort: de sopranen Véronique Meuffels, Livia Hage en Ingrid van Dorst, mezzosopraan Vivianne Munnix, bariton Jean-Pierre Godderij, bas Bart Merx en de zangcoach zelf. Gasttenor is Krysztián Egyed.

Kaarten voor dit muzikaal evenement dat om 20.00 uur begint, kosten € 15,00 en zijn verkrijgbaar bij Leeskunst, Hoofdstraat 2,Kerkrade, Tabakspeciaalzaak Meertens, Zonstraat 75, Kerkrade, Sigarenzaak Meertens, Poststraat 14, Kerkrade, A Jenne Sjlaagboom, Markt 53A, Kerkrade en Café-Zaal Kloth, Chevremontstaat 68, Kerkrade. Het is ook mogelijk om kaarten te bestellen via secretariaatphilomena@ziggo.nl.

Zou ik jullie mogen vragen om deze mail door te sturen naar jullie leden?
Alvast hartelijke dank voor jullie medewerking.

Met vriendelijke groet,

Milou Bemelmans
Secretaris
Bijlagen
Banner Wintergala.jpg
Banner Wintergala

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast