NAJAARSCONCERTCONCERT HARMONIE + POPKOOR DIVIDED S.M.K. 

Volgende repetitie op woensdag 14 november om 19:30.
informatie over concerten en activiteiten van verenigingen uit de regio
#375 door Ralph Hamers
Zo Nov 04, 2018 1:39 pm
Fanfare Sint Barbara Brunssum presenteert:

Servicebioscoop Astoria
Het is alweer even geleden dat bioscoop Astoria haar deuren aan de Rumpenerstraat in Brunssum sloot. In 1985 om precies te zijn. Zondag 2 december brengt Fanfare St. Barbara de bioscoop weer voor even terug in het Brunssumse. Onder leiding van dirigent Frans Bemelmans zal het Fanfareorkest muziek van Lawrence of Arabia tot Pirates of the Carribean ten gehore brengen. Ook onze eigen solisten Maud van de Leemput (zang) en Brain Horsch (saxofoon) zullen deze matinee-voorstelling in de spotlight treden. Dit alles vindt plaats in het hart van Brunssum, de Brikke Oave.

Op zondag 2 december wordt de Brikke Oave omgebouwd tot Servicebioscoop. Geniet van de Fanfareklanken, de filmbeelden en een heerlijk hapje en drankje tijdens het concert. De entrée voor deze middag bedraagt slechts €5,- (incl. 1 drankconsumptie).

Wij nodigen de leden van Koninklijke Harmonie St.-Caecilia dan ook van harte uit om samen met ons deze voorstelling tot een succes te maken.
Wanneer: zondag 2 december
Waar: d’r Brikke Oave
Adres: Lindeplein 7, Brunssum
Aanvang: 16:00
Entrée: €5,- (incl. 1 drankconsumptie), kaarten zijn in de voorkoop verkrijgbaar via leden van de Fanfare en via onderstaande knop.

Bestel kaarten
Wat mag ik verwachten bij een 'Servicebioscoop'?
Over het algemeen zijn we gewend om onze drank en spijs voorafgaand of in de pauze van een filmvoorstelling te bestelling. Bij een Servicebioscoop wordt u tijdens de voorstelling bedient, u kunt een drankje bestellen en er zal een kleine kaart zijn met onder andere borrelhapjes.
Bijlagen
Fanfare St. Barbara Flyer.PNG
Fanfare St. Barbara Flyer
Advertentie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast