Helaas zijn ook onze harmonierepetities voorlopig opgeschort 
Klik hier voor meer info
#519 door Ralph Hamers
Wo Sep 23, 2020 12:44 pm
Reserveren zitplaats voor H. Mis Allerheiligen en Allerzielenlof in kerk
Aangezien er nog steeds een maximum van 100 personen geldt bij eucharistievieringen in onze parochiekerken, hebben het pastoraal team en kerkbestuur ervoor gekozen preventieve maatregelen te treffen voor genoemde vieringen op 31 oktober en 1 november.
Er is besloten om te gaan werken met reserveringen.
Om in aanmerking te komen voor een plaats in de H. Mis met Allerheiligen en het Allerzielenlof dient u telefonisch contact op te nemen met het parochiekantoor.
Hierbij dient u uw naam, adres en telefoonnummer door te geven en voor hoeveel personen u wenst te reserveren. Uw gegevens worden op een reserveringslijst geplaatst en gecheckt bij binnenkomst in de kerk.
Voor het Allerzielenlof is slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, aangezien de nabestaanden van de overledenen van afgelopen jaar voorrang hebben op een plaats. Zij worden in de gelegenheid gesteld om tot 21 oktober te reageren. Vanaf die datum kunnen de overige parochianen bellen om te reserveren, voor zover nog plaatsen beschikbaar zijn.
Helaas hebben pastoraal team en kerkbestuur deze moeilijke beslissing moeten nemen. Echter gezien de huidige coronamaatregelen was er geen andere oplossing.
Wij rekenen op uw begrip.

Het Kerkbestuur.

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast