Op grond van de door de autoriteiten opgelegde maatregelen in het kader van de corona-pandemie en het advies van de KNMO heeft het bestuur van Harmonie St. Caecilia besloten om tot nader order alle harmonie-activiteiten af te gelasten c.q. uit te stellen.
Dit betekent dat alle repetities van het 'Grote' en het Leerlingenorkest, komen te vervallen. Voor nadere informatie kunt u contact met ons opnemen.
#499 door Ralph Hamers
Vr Mei 15, 2020 9:43 am
Brandbrief van de KNMO aan minister van Engelshoven
Op het eerste oog lijken er mogelijkheden te ontstaan om onder strikte voorwaarden de repetities op te starten. Vanaf 1 juni weer in kleine setting (tot 30 personen totaal per culturele instelling) en vanaf 1 juli in grotere omvang (tot 100 personen totaal per culturele instelling). Mits aan alle basisrichtlijnen wordt voldaan en er op basis van strikte protocollen wordt gehandeld. Echter is er nog onvoldoende duidelijk wat dit voor de muzieksector specifiek betekent. Culturele instellingen mogen per 1 juni onder strikte voorwaarden open, maar daaruit kan niet direct worden geconcludeerd dat ‘dus’ ook muziekgezelschappen (of koren) weer actief kunnen repeteren. Hierover wordt bij de overheid navraag gedaan om meer helderheid en nuancering te krijgen. Ook heeft de KNMO samen met Koornetwerk Nederland hierover een brandbrief naar minister van Engelshoven gestuurd.

Mocht je jouw verenigingsverhaal willen delen? Of heb je een vraag? Bel of mail dan gerust met een van onze adviseurs.

Veel gezondheid!

Met vriendelijke groet,
Silvia Segers-Weusten
consulent muziek
Advertentie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast